Lifesize Go

Anslut upp till 8 personer i en gruppvideo och ring så många samtal som du vill, utan begränsningar på möteslängd. Bjud in deltagare genom att skicka en länk eller e-postmeddelande, ingen nedladdning och inget konto krävs för att komma igång.

Dela en presentation eller annat innehåll och samarbeta direkt och på ett ett säkert sätt.

Starta ett Lifesize Go-möte

1. Navigera till https://go.lifesize.com.
  2. Ange ditt namn och e-postadress och klicka sedan på Let's Go för att sätta igång ditt möte.

Webbläsarstöd

Lifesize Go stödjer följande webbläsare:

MAC Windows
  • Apple Safari
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Mobilenheter som stödjer Lifesize Go inkluderar Apple Safari på Mac och iOS, och Google Android-enheter som kör Google Chrome. Skärmdelning stöds på stationära datorer med Google Chrome och Mozilla Firefox.

OBS! Se till att webbläsaren inte har blockerat din kamera och mikrofon när du sätter igång Lifesize Go-appen med en webbläsare. Du kan bli ombedd att tillåta behörigheter för att använda Lifesize Gos webbplatsmedia för videokonferenser. Läs den här Google-artikeln för information om dessa inställningar på Chrome och den här Mozilla-artikeln för Firefox.

Samtalsaktiviteter

• Lägg till en deltagare
    1. Klicka på   för att bjuda in mer än 7 deltagare.
    2. Ange deras e-postadresser eller kopiera och dela möteslänken. Du kan också välja en deltagare från avsnittet Nyligen inbjudna.
    • Dela din skärm eller presentation. OBS! Skärmdelning är enbart tillgängligt på stationära datorer.
    1. Under ett samtal eller ett möte klickar du på  för att börja dela ditt skrivbord. Om någon annan har en presentation måste denne stoppa sin presentation innan du kan starta din.
    2. Använd flikarna, välj för att antingen dela:
      • Hela skärmen
      • Programfönstret
      • Chrome-fliken
    3. Klicka på Dela

Klicka på  för att avsluta din delningssession.

•  Slå på eller stänga av mikrofonen
    •  Slå på eller stänga av kameran
    •  Lämna mötet