Välkommen till Lifesize!

Inledande installation för Icon

Redan kund?

Då kan du parkoppla det med Lifesize molnbaserade tjänst. Välj din produkt bland bilderna nedan.

Lifesize Icon 400/450/600/800
Uppställning av Lifesize Icon-kameror för videokonferenser Lifesize Icon 700
Lifesize Icon 700-kamera för videokonferenser

Kontrollera att nätverket är korrekt konfigurerat.

Öppna nätverksportar

Har du inte Lifesize molnbaserade tjänst?

Du kan hantera enheten från Lifesize-hanteringsappen. Centralisera hanteringen av alla dina enheter efter namn, kör systemprestandarapporter och avgör om det finns några problem med Icons hälsoövervakning i realtid och dess larm.Fyll i detta formulär för att få tillgång. Fyll i detta formulär för att få tillgång.

Läs mer om Lifesize Icon-systemet och konfigurera ytterligare inställningar.