Lifesize Go

Verbind tot 8 mensen in een groepsvideogesprek en houd zoveel gesprekken als u wilt, zonder beperkingen op gespreksduur. Nodig deelnemers uit door een link of e-mail te verzenden zonder dat een download of account nodig is om aan de slag te gaan.

Deel een presentatie of andere content en werk direct en veilig samen.

Een Lifesize Go-vergadering starten

1. Ga naar https://go.lifesize.com.
  2. Typ uw naam en e-mailadres en klik vervolgens op Aan de slag! om uw vergadering te beginnen.

Browserondersteuning

Lifesize Go ondersteunt de volgende browsers:

MAC Windows
  • Apple Safari
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Ondersteuning voor Lifesize Go op mobiele apparaten omvat Apple Safari op Mac en iOS, en Google Android-apparaten met Google Chrome. Scherm delen wordt ondersteund op de desktopbrowsers van Google Chrome en Mozilla Firefox.

OPMERKING: als u de Lifesize Go-app start in een webbrowser, controleer dan of de webbrowser uw camera en microfoon niet heeft geblokkeerd. U kunt gevraagd worden om toestemming te geven om de media op de Lifesize Go-site te gebruiken voor videoconferenties. Lees dit Google-artikel voor informatie over deze instellingen in Chrome en dit Mozilla-artikel voor Firefox.

Activiteiten binnen een gesprek

• Een deelnemer toevoegen
    1. Klik op   om tot 7 extra deelnemers uit te nodigen.
    2. Typ hun e-mailadressen of kopieer en deel de vergaderlink. U kunt ook een deelnemer selecteren uit het gedeelte Onlangs uitgenodigd.
    • Deel uw scherm of presentatie. OPMERKING: Scherm delen is enkel beschikbaar op desktop.
    1. Klik tijdens een oproep of vergadering op  om uw bureaublad te delen. Als er al iemand aan het presenteren is, moet die persoon zijn of haar presentatie stoppen voordat u met de uwe kunt beginnen.
    2. Selecteer via de tabbladen een van de volgende om te delen:
      • Volledig scherm
      • Toepassingsvenster
      • Chrome-tabblad
    3. Klik op Delen

Klik op  om te stoppen met delen.

•  Microfoon in- of uitschakelen
    •  Camera in- of uitschakelen
    •  De vergadering verlaten