Welkom bij Lifesize!

Eerste keer instellen van Icon

Bent u al klant?

Koppel uw account met de Lifesize Cloud-dienst. Selecteer uw product uit de onderstaande afbeeldingen.

Lifesize Icon 400/450/600/800
Reeks Lifesize Icon-videoconferentiecamera's Lifesize Icon 700
Lifesize Icon 700-videoconferentiecamera

Controleer of uw netwerk goed is ingesteld

Netwerkpoorten openen

Geen klant van de Lifesize Cloud-dienst?

U kunt uw apparaat beheren vanuit de Lifesize-beheerapp. Centraliseer het beheer van al uw apparaten op naam, maak prestatierapporten voor uw systeem en controleer of er problemen zijn met het realtime monitoren van de Icon-gezondheid en waarschuwingen. Vul dit formulier in om toegang te krijgen.

Meer informatie over uw Lifesize Icon-systeem en het configureren van extra instellingen.